S’ha acabat l’estiu i tornem carregats d’activitats!

Reprenem l’activitat a l’Associació començant amb activitats per la Setmana de la Mobilitat i el gran tema del mes: les pantalles d’ADIF.

Pantalles ADIF: 

Només començar ens trobem que ADIF està projectant fer dues pantalles de formigó, d’entre 3 i 5 metres d’alçada, al carrer Santa Madrona, una davant l’Escola Minguella i una altra de la Residència Danae, per tal de reduir el soroll del tren en aquestes zones. Per sort, tant totes les Associacions Veïnals com tots els grups polítics, coincideixen que s’han de fer al·legacions per demanar que aquest projecte no tiri endavant. És per això que us informem que s’està preparant un acte unitari (manifestació) per aquest diumenge 26 de setembre a les 12h a la Rambla de Badalona.

Setmana de la Mobilitat: 

Enguany del 16 al 22 de setembre té lloc a Badalona la Setmana Europea per la Mobilitat, que aquest any celebra el 20è aniversari.

Des de l’Associació prenem part en algunes de les diverses activitats que es realitzaran al llarg d’aquests dies. El passat dissabte vam estar al carrer Francesc Layret en una parada conjunta amb la PTP (Associació per a la Promoció del Transport Públic) i FRIDAYS FOR FUTURE explicant què sabem, com ho veiem i, especialment, recollint opinions sobre la possible pacificació del carrer Francesc Layret.

Aquesta setmana, dimecres 22, acollirem al local (Carrer Sant Miquel, 34) el debat  “AL CAMPUS DE CAN RUTI… AMB BUS TARIFA ZERO”, organitzat per la Taula de Mobilitat. On es parlarà de la proposta per poder accedir a Can Ruti amb tarifa zero als autobusos.

TORNEM DE VACANCES!