PROGRAMACIÓ ESTABLE: COMENÇA EL CURS!

Setembre ja és aquí i nosaltres, l’associació, anem posant-nos en marxa. Ja s’han reprès les puntes de coixí, els jocs de taula i les trobades del Cor Aurica. Les altres activitats de l’associació també arrenquen: dilluns 16 de setembre reprenem les classes d’anglès, dijous 3 d’octubre tornen els escacs i dilluns 7 d’octubre El Badiu dels Nadons.

 
En addició, aquest curs començarem l’activitat de Chi Kung els dimarts de 12 a 13h. Les classes es faran a partir del dia 1 d’octubre. Els beneficis del Chi Kung són diversos: millora la flexibilitat dels tendons, els lligaments de les extremitats, la flexibilitat de la columna vertebral i la qualitat de la massa òssia. A més, és especialment indicat per frenar l’artrosi i l’osteoporosi i aquieta la ment.

Bona entrada de curs!

PROGRAMACIÓ ESTABLE: COMENÇA EL CURS!