S’acosta el final d’aquest 2022 i, sempre en aquest període de temps, és moment de valorar l’any transcorregut, de fer balanç de què ha anat bé i el que podria haver anat millor i, també, de pensar en els propòsits de l’any vinent, de prioritzar en què cal bolcar els esforços i recomençar.

A l’AV del Centre hem viscut un any marcat per la represa postpandèmia de totes les activitats que organitzem des de fa anys, ja sigui grans actes en col·laboració amb altres entitats o institucions que enriqueixen i teixeixen la ciutat,  o bé petits tallers, xerrades, concerts a la nostra seu que fan caliu al barri i donen sentit a l’associació. Cal tenir present que aquest 2022 que acomiadem ha estat un any de coordinació, traspàs i relleu de la junta sortint a la junta entrant.

L’any que ve pot ser un any de canvis per a la ciutat i des de l’AV continuarem estant-hi presents i donant veu al veïnatge del barri, de la ciutat, reclamant i treballant perquè aquest canvi sigui una millora real en els àmbits que més ens preocupen: la mobilitat, la sostenibilitat, l’educació, la seguretat, la salut… Temes essencials per a la vida en comunitat. Encarem el 2023 amb les mateixes ganes i l’entusiasme que ha marcat el seu predecessor.

Us desitgem que tingueu unes bones festes amb la gent que us estima!
Ens veiem aviat,
BONES FESTES!