BONES FESTES!
S’acosta el final d’aquest 2022 i, sempre en aquest període de temps, és moment de valorar l’any transcorregut, de fer balanç de què ha anat bé i el que podria haver anat millor i, també, de pensar en els propòsits de l’any vinent, de prioritzar en què cal bolcar els esforços i recomençar.

A l’AV del Centre hem viscut un any marcat per la represa postpandèmia de totes les activitats que organitzem des de fa anys, ja sigui grans actes en col·laboració amb altres entitats o institucions que enriqueixen i teixeixen la ciutat,  o bé petits tallers, xerrades, concerts a la nostra seu que fan caliu al barri i donen sentit a l’associació. Cal tenir present que aquest 2022 que acomiadem ha estat un any de coordinació, traspàs i relleu de la junta sortint a la junta entrant.

L’any que ve pot ser un any de canvis per a la ciutat i des de l’AV continuarem estant-hi presents i donant veu al veïnatge del barri, de la ciutat, reclamant i treballant perquè aquest canvi sigui una millora real en els àmbits que més ens preocupen: la mobilitat, la sostenibilitat, l’educació, la seguretat, la salut… Temes essencials per a la vida en comunitat. Encarem el 2023 amb les mateixes ganes i l’entusiasme que ha marcat el seu predecessor.

Us desitgem que tingueu unes bones festes amb la gent que us estima!
Ens veiem aviat,
BONES FESTES!
BONES FESTES!

2020 ha estat un any complicat, trist a moltes cases, i especialment difícil a ciutats com la nostra.

2020: un any en el que la solidaritat, la companyia, la responsabilitat, l’organització social i les tecnologies,  ens estan  ajudant a trampejar la pandèmia.

2021 es presenta ple d’incerteses i esperances, moltes, així com també de moltes ganes de contribuir a millorar les condicions de vida al barri, a Badalona, al país i al món.

2021: un nou any amb els nostres millors desitjos per a vosaltres, la família, els amics i les amigues.

Tinguem cura dels altres i de nosaltres mateixos.

Bones Festes i Bon Any!

Us adjuntem un poema de Nadal de Josep Gual, per acomiadar el que ha estat l’any del centenari del seu naixement. També aprofitem per dir-vos que l’Associació romandrà tancada del 23 de desembre al 4 de gener. Per qualsevol consulta, ens trobareu a Facebook, Twitter, Instagram o al nostre correu avcentre1@gmail.com.

BONES FESTES!
BONES FESTES!

Com marca la tradició, aquest dissabte 21 de desembre es faran a la plaça de la Vila tota una sèrie d’activitats relacionades amb el conte de la Sopa de Pedres i el Nadal. Us animem a participar-hi!

Aprofitem també per dir-vos que l’associació romandrà tancada del 23 de desembre al 6 de gener, amb l’excepció del taller de fanalets del dia 4. Per qualsevol consulta, ens trobareu a Facebook, Twitter i Instagram.

BONES FESTES!

 

BONES FESTES!