XERRADA TELEMÀTICA: El repartiment sostenible de mercaderies: un repte al barri
El proper dimecres, 3 de febrer, a les 19:30h, us volem convidar a una reunió telemàtica per parlar d’un tema que creiem molt interessant: el repartiment sostenible de mercaderies: un repte al barri.
.
La distribució domiciliària i el micro repartiment de mercaderies a comerços, bars, botigues i particulars està creixent de manera exponencial, com opció del comerç tradicional per reduir estocs propis o per atendre millor la seva clientela i fer-ne de nova, o per a implantació generalitzada de nous hàbits de compra via comerç electrònic. Aquests canvis han incrementat de manera notable la circulació de vehicles per l’interior de la ciutat, tant als eixos principals com en els carrers de les zones de prioritat de vianants, desdibuixant els esforços per fer la ciutat més habitable i menys contaminada.
.
Dimecres parlarem amb Antonio Domínguez, veí del barri del Gorg des de fa 10 anys, apassionat de la mobilitat sostenible i expert en bicicletes de càrrega. Ha fundat una empresa, Cargobici, que treballa en projectes de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) per solucionar els problemes logístics a les zones peatonalitzades de les ciutats. Ens en pot explicar algunes experiències  amb aquest mitjà de transport que és respectuós amb el medi ambient i que es podria adaptar bé a la tipologia dels carrers del nostre barri.
.

Per participar-hi, heu de connectar-vos-hi a través del següent enllaç:  https://meet.google.com/ivu-kedw-rba. Ens agradaria molt comptar amb la vostra participació. Cuideu-vos i cuidem-nos!

.

XERRADA TELEMÀTICA: El repartiment sostenible de mercaderies: un repte al barri